ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ποδοσφαιρικές μνήμες και θρησκευτική συγκίνηση στη Ν.Κίο την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Ποδοσφαιρικός αγώνας μνήμης - Παρουσίαση βιβλίου
Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στη Νέα Κίο Αργολίδας είναι μια εξαιρετική εβδομάδα. 
Αρχίζει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 4 μμ, στο Γήπεδο της Ν. Κίου, με την ποδοσφαιρική συνάντηση μνήμης, μεταξύ των παλαιμάχων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ Ν.ΚΙΟΥ (Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ δεν θα καταφέρουν να έρθουν, λόγω αντικειμενικών εμποδίων, παρά τη θέλησή τους).

Στις 7 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Κίου ο Ανδρέας Μπαλτάς (Δρ Πολ. Επιστήμων και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) παρουσιάζει το σπουδαίο βιβλίο του για τα Προσφυγικά ποδοσφαιρικά σωματεία από το 1922 μέχρι το 1940.

Και η εβδομάδα τελειώνει με την υποδοχή της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 5.30 μμ υποδεχόμαστε στην πλατεία την εικόνα που διέσωσε, τον Αύγουστο του 1922, από την Κίο της Μ. Ασίας το Πολεμικό Ναυτικό και την δωρίζει, 100 χρόνια μετά, στη Νέα Κίο και στον Ναό της Θεομάνας.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η πανηγυρική θεία Λειτουργία στον Ναό της Αγ. Ειρήνης. Η εικόνα θα λειτουργηθεί για πρώτη φορά, μετά έναν αιώνα! Η συγκίνηση περισσεύει…Και το απόγευμα στις 6 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Κίου, ο Μητροπολίτης μας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για τη Μικρά Ασία και τις αλησμόνητες πατρίδες.

Είναι πράγματι μια σπουδαία εβδομάδα!

Η Επιτροπή Μνήμης είναι δικαιολογημένα περήφανη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ