ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αργολίδα: Συλλήψεις σε Επίδαυρο και Ναύπλιο για καλλιέργεια κάνναβης και όπλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | | |
χειροπέδες
Συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 62χρονος ημεδαπός.

Σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο της οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -110- εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της αποξήρανσης, ύψους έως -110- εκατοστών, περίπου, καθώς και -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Επίσης συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν -64- φυσίγγια, διαφόρων τύπων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακόμη συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε ποιμνιοστάσιο του, βρέθηκα και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ