ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Π. Νίκας: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να μπει στο χάρτη του ιατρικού τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | |
MEDICAL TOURISM
Τη δυνατότητα ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του ιατρικού τουρισμού, με το συντονισμό από κοινού δράσεών της με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Παλλάδιον” στην Τρίπολη, συζήτησαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ανωτέρω Κέντρου, Κατερίνα Καρνιαδάκη, κατά την προχθεσινή συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται πίσω στο συγκεκριμένο τομέα και, επομένως, θα χρειαστούν κινήσεις και δράσεις προκειμένου να μπει στο χάρτη του ιατρικού τουρισμού, μια μορφή τουρισμού ιδιαίτερα εξαπλωμένη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό θα συμβεί, όπως εκτίμησε ο περιφερειάρχης, μέσα από τη συνεργασία τόσο με το δημόσιο όσο και με τον ιδιωτικό τομέα, με δομές όπως το “Παλλάδιον” και άλλες αντίστοιχες ιδιωτικές μονάδες, όπως Κέντρα Αποκατάστασης και Μονάδες Τεχνητού Νεφρού που λειτουργούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως τόνισε ο Π. Νίκας, “η Περιφέρεια είναι δίπλα σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και προτίθεται να συνδράμει, όπως μπορεί, γιατί πρόκειται για εξόχως σημαντική δράση”.

Ας σημειωθεί ότι στη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης η πρόεδρος του πιο πάνω Κέντρου εξέφρασε την πρόθεση, με αφορμή τα 9 χρόνια λειτουργίας του, να προβεί σε δωρεά, η οποία θα έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ