ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παντρεύει το καλοκαίρι την κόρη του Θεοδώρα στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | | |
Βασιλικός γάµος στην Ελλάδα το 2023. Ο λόγος για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουµάρ, που, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, θα έρθουν εις γάµου κοινωνία στις αρχές του καλοκαιριού το 2023 στο Πόρτο Χέλι.

Η µικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο στο επάγγελμα και σύντοµα θα φορέσει και την «κουλούρα».

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, ούτε και η τοποθεσία του μυστηρίου, είναι γνωστό ότι επιθυμία του τέως Βασιλιά είναι να γίνει στην Ελλάδα. Αξίζει να σηµειωθεί ότι µέχρι σήµερα ο γάµος τους έχει αναβληθεί αρκετές φορές και αυτό λόγω του ότι υπήρχε η έξαρση της πανδηµίας του κορονοϊού. Το ζευγάρι, επειδή θέλει να καλέσει και γαλαζοαίµατους από το εξωτερικό, θεώρησε ότι για την ασφάλεια όλων έπρεπε ο γάµος να αναβληθεί, όπως και έχει γίνει µέχρι τώρα.

Αρχικά η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν ήδη συµφωνήσει να γινόταν το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι, κάτι που τελικά αναβλήθηκε. Αλλωστε, και οι δύο είναι µαγεµένοι από τις οµορφιές της Ελλάδας, την οποία επισκέπτονται τα καλοκαίρια.

Η Θεοδώρα Γλύξµπουργκ είναι 35 ετών και ηθοποιός. Μάλιστα, είχε παίξει στην πασίγνωστη αµερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και γοητεία» µε το όνοµα «Theodora Greece». Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, και έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ, βέρο Καλιφορνέζο. 

Πλέον το ζευγάρι ζει στο Λος Αντζελες, από όπου συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Από εκεί, µάλιστα, η Θεοδώρα ανακοίνωσε τους αρραβώνες, αλλά και τη σφοδρή επιθυµία της να παντρευτεί τον Μάθιου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ