ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη από το Άργος; - Οι αρχές εξετάζουν το κινητό του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | | | |
Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Λεβογιάννης
Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν πως πρόκειται για αυτοκτονία, όμως η εξέταση από τον ιατροδικαστή ανοίγει και άλλα σενάρια.

Ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα δεν αποκλείει την ανθρωποκτονία. Κανείς από τον Ιερό Ναό δεν γνώριζε έως και τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης τον θάνατο του ιερέα ενώ τον αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση στο μυστήριο «κρύβεται» στο κινητό του, καθώς εντοπίστηκαν ήδη μηνύματα και συνομιλίες.

Ο Αθανάσιος Λεβογιάννης, όπως είχε βαπτιστεί, είχε δέσει μια ζώνη στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας και από εκεί κρεμάστηκε. 

Το κινητό του έχει ήδη κατασχεθεί και εξετάζεται από το αρμόδιο τμήμα. Αν και αρχικά η πρώτη εικόνα έκανε λόγο για αυτοκτονία, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προέκυψαν ερωτήματα από κάποια sms που βρέθηκαν στο κινητό και έτσι οι έρευνες διενεργούνται από τους έμπειρους αξιωματικούς της υπηρεσίας.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 52χρονου και αν ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη.

Ο 52χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, αναζητούνταν από τη μητέρα του και τον αδερφό του, οι οποίοι ζουν στο Άργος και δεν είχαν νέα του.

Εκείνοι ειδοποίησαν τις Αρχές και οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι όπου έμενε ο Αρχιμανδρίτης βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαια σκηνή με τον ιερωμένο να είναι κρεμασμένος με αίματα στο στόμα και σύμφωνα με πληροφορίες με μώλωπες.

Η είδηση του θανάτου συγκλονίζει όσους τον γνώριζαν και κυρίως σε αυτούς που τον έβλεπαν στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου όπου ήταν εφημέριος.

Πιστοί που ήξεραν τον αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Λεβογιάννη κάνουν λόγο για έναν αγαπητό Ιερέα με σημαντική προσφορά στην εκκλησία .

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και Ιερέας. Από χτες το βράδυ που έμαθα την είδηση του θανάτου του, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», λέει μια κυρία που γνώριζε τον Αρχιμανδρίτη και πήγαινε στην εκκλησία στο Χαλάνδρι όπου ήταν εφημέριος ενώ ένας άλλος πιστός αναφέρει:

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει πολλά ακόμα, ακούραστος, χαμογελαστός και δεν φαινόταν ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μας μιλούσε για το θαύμα της ζωής και μας έλεγε να ευγνωμονούμε το Θεό για αυτό. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ