ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Παραίτηση Ανδρέα Σαρρή από υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΔΕΕΠ Αργολίδας: "Διχαστικός ο ρόλος του προέδρου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. | | |
SARRHS
Μετά από ώριμη σκέψη και πάντα οδηγό την ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία και την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνω την παραίτησή μου από υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΔΕΕΠ Αργολίδας.

Θα παραμείνω ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ αλλά με την ειλικρίνεια που με διακρίνει μέχρι σήμερα δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στον διχαστικό ρόλο του Προέδρου Παναγιώτη Ζαχαριά.

Ο κ. Πρόεδρος ξεχνάει πως έχει εκλεγεί από την ψήφο όλων μας και πράττει με υποκειμενικότητα και όχι με γνώμονα το καλό της κυβερνώσας παράταξης. Επί παραδείγματι , ο κ. Πρόεδρος δεν έχρισε αντιπρόεδρο τον πρώτο σε σταυρούς ως είθισται αλλά εκείνον που έκρινε ο ίδιος!

Ο διχαστικός του ρόλος εκτείνεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς παρεμβαίνει λόγω προσωπικών εμπαθειών ή συμπαθειών που έχει με ορισμένους.

Τέλος κερασάκι στην τούρτα της διχόνοιας συνέβη κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου όπου δόθηκε συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής μας αφενός χωρίς να παρίστανται τα μέλη της ΝΟΔΕ και αφετέρου στην αμέσως μετά συνάντηση όπου κατά παράκλησή του μας ζητήθηκε να είναι μυστική ο ίδιος απουσίαζε και σαν να μην αρκούσε αυτό μόνο για τα μέλη της ΔΕΕΠ δεν ήταν αφού παρουσιάστηκαν και άλλα άτομα!

Δυστυχώς αντιλαμβάνεται κανείς πως η ΔΕΕΠ Αργολίδας τείνει να γίνει κλειστή ομάδα επίλεκτων του Προέδρου (αλήθεια με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν τα άτομα που συμμετέχουν στην ΔΕΕΠ και πότε ερωτηθήκαμε εμείς) και όχι η ανοιχτή δημοκρατική διοικούσα επιτροπή που αξίζει στην παράταξη της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισονομίας που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΕΕΠ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ