ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. | |
Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου
Άρθρο της Σόνιας Τάνταρου-Κρίγγου,
Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω
Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας Υπουργείου Δικαιοσύνης
Πιστοποιημένης Υπεύθυνης Προστασίας Δεδομένων
Πολιτευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, συμπλήρωσε σήμερα 48 χρόνια ζωής. Η μεγαλύτερη παράταξη της σύγχρονης ιστορίας, όπως αποδεικνύει η μακροημέρευσή της, με τεράστια προσφορά στη χώρα μας. 

Με συνέπεια αγωνίζεται για πρόοδο, ανάπτυξη, σταθερότητα, ειρήνη, ισότητα ευκαιριών. Ανοίγεται διαχρονικά στην κοινωνία, σπάει τα στεγανά, αναγνωρίζει λάθη του παρελθόντος, ανανεώνεται και προχωρά. Τάσσεται πάντα με σύνεση στη σωστή πλευρά της ιστορίας, κρατώντας την Ελλάδα όρθια και περήφανη πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

"Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιδρυτική διακήρυξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αρχές πάντα επίκαιρες.

Η ΝΔ αντιμετωπίζει κατάματα κάθε κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις διεθνείς συνθήκες και αφουγκραζόμενη την κοινωνία κινείται μέσα σ’ αυτή δημιουργικά, σε αντίθεση με όσους εκλαμβάνουν τη φαντασίωση ως πραγματικότητα και τη χίμαιρα σαν επιδίωξη. 

Για το λόγο αυτό δεν είναι υποχρεωμένη να κινείται σε οδυνηρές αυταπάτες, όπως αυτές που ο ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασε την Ελληνική κοινωνία να πληρώσει ακριβά, και αυτό της επιτρέπει να κινείται απαλλαγμένη από περιττές επιβαρύνσεις και δεσμεύσεις. 

Έτσι, μπορεί να θέτει ρεαλιστικούς στόχους και να τους υπηρετεί, χωρίς το άγχος ενδεχόμενων στρατηγικών προσαρμογών και την αγωνία του πως θα δικαιολογήσει πιθανές αναδιπλώσεις της, όπως συμβαίνει με άλλα κόμματα. Η ΝΔ αρνείται τους θολούς πειραματισμούς και τις ομιχλώδεις περιπλανήσεις, που όπου εφαρμόστηκαν οδήγησαν σε αδιέξοδα, και γι’ αυτό εγγυάται διαρκή πρόοδο, σταθερότητα και ευημερία.

Η ΝΔ δίνει έμφαση στον άνθρωπο, την στήριξή του και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, χωρίς αποκλεισμούς. Στην εξωτερική πολιτική, βασισμένη σε μια ρεαλιστική ανάγνωση του διεθνούς περιβάλλοντος και των παραμέτρων του, κινείται με γνώμονα τις απαρασάλευτες εθνικές θέσεις. 

Αποφεύγοντας την παγίδα των ηθελημένα συγκεχυμένων θεωρήσεων, που μπερδεύουν τη φαντασία με την πραγματικότητα, όπως συμβαίνει με άλλα κόμματα, στέκεται αταλάντευτα στην όχθη της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων, χωρίς περιττές εναντιοδρομήσεις προς την πραγματικότητα και χωρίς ανεδαφικές προσδοκίες και αυτό της επιτρέπει να εγγυάται με υπευθυνότητα τη διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος. 

Η Ελλάδα σήμερα είναι διεθνώς πιο ισχυρή από ποτέ, αποτελώντας συνδιαμορφωτή των εξελίξεων και ισορροπιών αλλά και πιο κοντά και δίπλα στον κάθε πολίτη της γιατί, όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης «Ναι η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά.»

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούν να κοιτάνε μπροστά και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ