ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Γκιόλας: Υποχρέωση της πολιτείας να προσπαθεί να επανέλθουν οι έχοντες παραβατική συμπεριφορά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. |
Γκιόλας
Μιλώντας χτες Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος ο Αντιπρόεδρός της βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, υπεραμύνθηκε της γενικότερης κατεύθυνσης της σωφρονιστικής πολιτικής, προς την διόρθωση εκείνων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά και την επιστροφή τους στο κοινωνικό σύνολο σαν χρήσιμοι πολίτες οι οποίοι παρεκτράπησαν αλλά κατανόησαν το σφάλμα τους.


Στην ομιλία του, ο βουλευτής τόνισε ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν ώστε η επανένταξη όσων εκτίουν ποινές φυλάκισης να γίνεται προς όφελος όλων, και τον φυλακισμένων αλλά και της κοινωνίας. Υπενθύμισε την μεγάλη αξία της επιμόρφωσης, την σπουδαιότητα της εργασίας, αναφερόμενος στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας και τις δύσκολες, αν όχι απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν σε πολλές φυλακές λόγω της υπεραριθμίας των κρατουμένων αλλά και στη χρήση των αδειών.

Κλείνοντας σημείωσε πως είναι σημαντική η προσπάθεια να επανέλθουν οι άνθρωποι αυτοί κάποια στιγμή, να τους δώσουμε τη διέξοδο και όχι να τους σφίξουμε ακόμα τις αλυσίδες.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Γιάννη Γκιόλα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ