ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Παίρνουν τα μέτρα τους στη Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Αργολίδας εν όψει του χειμώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | | |
Συνεδρίαση
Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Αργολίδας, συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του νομού, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Στην συσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, συμμετείχαν ο επικεφαλής πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χατζής, ο Πύραρχος Τάσος Παπάς, ο Λιμενάρχης Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Καπαρέλος, εκπρόσωποι των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός των ενεργειών και δράσεων των εμπλεκόμενων φορέων και παράλληλα η κάλυψη στο μέτρο του δυνατού των όποιων αδυναμιών του μηχανισμού πρόληψης.

Ειδικότερα εξετάστηκαν τα αναγκαία προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα (δριμύ ψύχος, αποκλεισμός περιοχών – οδών – οδικές μετακινήσεις, πλημμύρες κλπ.) και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπισή τους και την υποστήριξη ευπαθών ομάδων.

Φωτογραφία αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ