ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κύκλωμα ναρκωτικών και όπλων στην Αργολίδα: Γιατί συνελήφθησαν ο αστυνομικός και η δικηγόρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | | | | | | |
χειροπέδες
Έναν αστυνομικό και μία δικηγόρο συνέλαβαν μεταξύ άλλων τα στελέχη της Ασφάλειας Ναυπλίου στην Αργολίδα, κατά την επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος καλλιέργειας κάνναβης. Πρόκειται για υπόθεση που έχει απασχολήσει από χθες την τοπική κοινωνία καθώς σε αυτή εμπλέκονται γνωστά ονόματα, ανάμεσα τους ακόμα μια γυναίκα γιατρός και ο 19χρονος γιος της που σπουδάζει στη νομική.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να διερευνούν πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ιδιοκτήτης εργοταξίου καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Κατά την έρευνά τους διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος κατά το παρελθόν είχε άδεια για την καλλιέργεια δενδρυλλίων φαρμακευτικής κάνναβης, η οποία έληξε όμως το 2020 και εκείνος συνέχισε την καλλιέργεια.

Όταν έκαναν έφοδο στο χώρο εντόπισαν 31 δενδρύλλια και 28 κιλά χασίς, ενώ ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου φέρεται να παραδέχθηκε ότι τα συγκεκριμένα φυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη φαρμακευτική κάνναβη.

Τα στελέχη της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες επίσης στη σύντροφό του, τον γιο της και ακόμα ένα άτομο.

Κάποιος από τους συλληφθέντες στην προανακριτική κατάθεσή του κατονόμασε ως μέλη του κυκλώματος τη σύντροφο τού τέταρτου, δικηγόρο στο επάγγελμα, αλλά και έναν αστυνομικό της Τροχαίας Άργους.

Μετά από ενημέρωση τού αρμόδιου Εισαγγελέα, η δικηγόρος και ο αστυνομικός συνελήφθησαν, παρόλο που το μοναδικό στοιχείο σε βάρος τους είναι η κατάθεση τού μέλος του κυκλώματος.

Να υπενθυμίσουμε πως οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επίσης να τονίσουμε πως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται  και δεν αποκλειεται να προκύψουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ