ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γ.Γκιόλας: Απαραίτητη η συνδρομή όλων μας ώστε το ρόδι Ερμιονίδας να κατακτήσει εγχώρια και διεθνή αγορά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
Γ.Γκιόλας
Την Κυριακή 30 Οκτώβρη 2022, μέσα σε μια ανοιξιάτικη ηλιόλουστη ατμόσφαιρα σύσσωμη η Ερμιονίδα γιόρτασε έναν ακόμα από τους θησαυρούς της εύφορης γης της, το Ρόδι.

Η καλοκαιρία που έσκασε μέσα στο Φθινόπωρο, επέτρεψε στους παραγωγούς ροδιού, τον Αγροτικό συνεταιρισμό, τα σχολεία, τους καλλιτέχνες, τους συλλόγους της Ερμιονίδας, να στήσουν τα φροντισμένα περίπτερα τους στο λιμάνι με θέμα το Ρόδι.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας πιστός στο ραντεβού της καθιερωμένης πια Γιορτής ενός σημαντικού για την περιοχή προϊόντος, συμμετέχοντας και φέτος αναφέρθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του για την αναγκαιότητα να συνδράμουν όλοι ώστε η περιοχή να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο αξιοποιώντας στο έπακρον κάθε προϊόν που παράγει.
Τόνισε την σπουδαιότητα της Ονομασίας Προέλευσης του προϊόντος γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσει όχι μόνο την εγχώρια αγορά αλλά και να επεκταθεί και στο εξωτερικό, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την ολοκλήρωση του έργου μεταφοράς του νερού, γεγονός που θα προσδώσει άλλη δυναμική σε όλες τις καλλιέργειες της περιοχής.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ