ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Εργαστήρια Ζωγραφικής με Τμήματα Παιδικά και Εφηβικά στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | |
Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου
Την Πέμπτη 6 Οκτώβρη και την Παρασκευή 7 Οκτώβρη ξεκινούν τα Εργαστήρια Ζωγραφικής, Τμήματα Παιδικά και Εφηβικά, στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου με την εικαστικό Λένια Χρυσικοπούλου!!!

Για κράτηση θέσης και πληροφορίες; 6987652941

Ελάτε να εξερευνήσουμε όλοι μαζί τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής και να αποκτήσουμε μια καινούργια ματιά στην ζωή μας.
 
Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 4:00 έως 5:30
Τμήμα για ηλικίες 4 έως και 6 ετών:
Με μαθήματα απλά και διασκεδαστικά ,που θα συνδυάζουν ζωγραφική ,παιχνίδι και κατασκευές, θα μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του κόσμου των χρωμάτων.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 6:00 με 7:30 
Τμήμα για παιδιά από 7 έως και 11 ετών:
Στα μαθήματα μας θα εισαχθεί και η θεωρία της ζωγραφικής ,σε συνδυασμό με ασκήσεις εμπνευσμένες από τα ρεύματα ζωγραφικής, κολλάζ και δημιουργία μέσω της μουσικής.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 5:00 με 6:30
Τμήμα εφηβικό, από 12 έως 17 ετών:
Συνδυασμός του ελεύθερου σχεδίου με την θεωρία της ζωγραφικής, θεματικές ασκήσεις και ιστορία της τέχνης.
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η εικαστικός Λένια Χρυσικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι Αττικής. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού. Για δύο χρόνια πήρε μαθήματα ελευθέρου σχεδίου στα φροντιστήρια Πλάκας και Μπελτέκος- Σαρασίτης. Στην συνέχεια στην Σχολή ΑΚΤΟ όπου πήρε εκπαίδευση στη ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, ψηφιδωτό, φωτογραφία, video art, photoshop, premiere, ιστορία της τέχνης και απέκτησε το Bachelor of Arts (hons) Degree inFine Art and New Media. Είναι πτυχιούχος Θεατρολογίας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, στο Ναύπλιο. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνογράφου σε συνεργασία με τη Λαλούλα Χρυσικοπούλου. Συμμετείχε στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής, ‘’Το λουλούδι της ερήμου’’ Η βία κατά των γυναικών, στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου. Ζει μόνιμα στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ