ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Αγιασμός στη Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας σε ανακαινισμένο χώρο στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Τελετή εγκαινίων
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας, στον ανακαινισμένο χώρο εκμάθησης χορών στο Κρανίδι. 

Παλαιά και νέα μέλη της Χορευτικής Ομάδας, γονείς και φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους την σεμνή αυτή Εκδήλωση Ευλογίας από τον Πατέρα Αναστάσιο που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της νέας ''χορευτικής χρονιάς''. 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κρανιδίου κ. Σπύρος Αντουλινάκης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου κα Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου.

Ο Δάσκαλος της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου καλωσόρισε τον κόσμο, υποσχόμενος μια δυνατή χορευτική χρονιά, ενώ ο Δήμαρχος Ερμιονίδας εξέφρασε, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, την δεδομένη στήριξη και συμπαράσταση του Δημοτικής Αρχής στην εκπληκτική προσέγγιση του πολιτισμού και της παράδοσης, μέσω της μουσικής και του χορού, που υπηρετεί τόσα χρόνια με επιτυχία η Χορευτική Ομάδα του Δήμου, εκπαιδεύοντας πλήθος μαθητών.

Στην συνέχεια προσφέρθηκαν κεράσματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Επίσης τον χώρο κοσμούν οι αξιόλογοι πίνακες ζωγραφικής ευγενικής δωρεάς του Πορτοχελιώτη, καλλιτέχνη και φίλου της Χορευτικής Ομάδας Σπύρου Πασσαλάρη.

Καλή και ευλογημένη Χορευτική Χρονιά σε όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ