ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση Γιάνη Βαρουφάκη με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. | |
ΜέΡΑ25
Συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας είχε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη. 

Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι έθεσαν στο κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος με τα οικονομικά απότοκα της πανδημίας, των μνημονίων και της ακρίβειας, το ζήτημα του εξωδικαστικού συμβιβασμού, της φορολόγησης, της τραπεζικής πίστης και των κόκκινων δανείων. "Το φορολογικό δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, ούτε το τραπεζικό σύστημα που είναι κλειδωμένο προς τη μικρομεσαία επιχείρηση την ώρα που ξεπουλάει τα δάνεια του κόσμου ενήμερα και μη" ανέφεραν οι εκπρόσωποι του κλάδου ενώ δήλωσαν εν γένει απαισιόδοξοι για την κατάσταση. 

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 από την πλευρά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι κοινά και μεγάλα σε όλη τη χώρα καθώς αυτός είναι και ο στόχος. "Έχουμε κινήσει γη και ουρανό για το ζήτημα των κόκκινων δανείων καθώς με την πτώχευση που επήλθε κλήθηκαν οι ιδιώτες να πληρώσουν το μάρμαρο" ανέφερε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και μίλησε για funds που ανήκουν και κινούνται στους κύκλους τους κυβερνητικούς, της Μητσοτάκης Α.Ε., ενώ επισήμανε την πρόταση του ΜέΡΑ25 για δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων και επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για την επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών και για την μείωση του ΦΠΑ. "Έτσι χάνεις μια χώρα "σώζοντας" την" κατέληξε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Φωτογραφία ΜέΡΑ25
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ