ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στην Πελοπόννησο τον Σεπτέμβριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | | |
ΕΚΑΒ
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε συνολικά 38 τροχαία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό δραστηριότητας των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, το μήνα που μας πέρασε έγιναν 6 θανατηφόρα τροχαία στα οποία σκοτώθηκαν 7 άνθρωποι. 

Τον περασμένο μήνα στην Πελοπόννησο συνέβη επίσης ένα ατύχημα με 2 σοβαρά τραυματίες. Επίσης, σημειώθηκαν και 31 τροχαία με 47 ελαφρά τραυματίες, από τους οποίους οι 10 τραυματίστηκαν σε 6 τροχαία που συνέβησαν στους μεσσηνιακούς δρόμους.  

Οπως προέκυψε από την τροχονομική έρευνα, τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων-δυστυχημάτων ήταν η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, η απόσπαση προσοχής του οδηγού και οι παραβιάσεις σήμανσης.

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, τον Σεπτέμβριο συγκροτήθηκαν 590 συνεργεία ελέγχων μέθης και διενεργήθηκαν 11.769 αλκοτέστ, ενώ διαπιστώθηκαν 193 παραβάσεις.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν και 2.891 επικίνδυνες παραβάσεις από τις οποίες οι 1.895 για υπερβολική ταχύτητα και οι 586 για μη χρήση του κράνους και της ζώνης ασφαλείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ