ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | |
Ανδρέας Πουλάς
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Αργολίδας με τα στελέχη και τα εκλεγμένα όργανα της παράταξης στο Νομό.
Ομιλήτρια ήταν η Μάρα Κουκουδάκη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη.
Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου κατακλύστηκε από μέλη, φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο πάνελ συμμετείχαν, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς,  η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Αγγελική Κοντοθανάση και το μέλος της Ν.Ε. Γιούλα Λαπαθιώτη.
Η Μάρα Κουκουδάκη γεννήθηκε το 1982 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από τα φοιτητικά της χρόνια έως σήμερα.

Τα χρόνια που σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΑΣΠ. Το 2007 εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζοντας την πολιτική της δράση εκλέχθηκε το 2015 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε υποψήφια βουλευτής το ίδιο έτος στην Α’ Πειραιά.
Από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα και είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι έγγαμη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ