ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Στην Αργολίδα ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | |
Σταύρος Αραχωβίτης
Ο Σταύρος Αραχωβίτης, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, βρίσκεται στην Αργολίδα σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου όπου έχει συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού και με θεσμικούς φορείς.
Ο αρμόδιος Τομεάρχης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, τον πολιτευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλο και κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας βρέθηκε το πρωί στο κτίριο της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ όπου είχε συνάντηση με συνεταιριστές του Νομού και με σκοπό να συζητηθούν τα τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους πορτοκαλαιοπαραγωγούς.
"Η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ποσοστών εκτίμησης που οδηγούν σε επιστροφή χρημάτων των προκαταβολών λόγω του παγετοπληξίας του περασμένου Γενάρη, απειλεί ολόκληρο τον αγροτικό κλάδο και φέρνει, για μια ακόμη φορά, τους αγρότες του Νομού μας σε αδιέξοδο και απόγνωση" τόνισε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Ο Σταύρος Αραχωβίτης και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, τέλος, αναμένεται μετά το πέρας της σύσκεψης να επισκεφθούν και την αρμόδια Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας, ώστε να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ