ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου συγκροτεί για πρώτη φορά τμήματα πόλο για πολύ μικρές ηλικίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | | |
Μικροί πολίστες
Με καλεσμένο τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, μια από τις καλύτερες ομάδες υποδομών της χώρας και ιστορικότερες του χώρου δόθηκαν τρεις φιλικοί αγώνες με τα νεοσύστατα τμήματα Baby Polo και Polo Acadeny του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου.

Συνολικά 25 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ηλικίας 11 έως 5(!) ετών, καθοδηγούμενοι από τους προπονητές  Χρήστο Δημούλη και Μαρία Δημητριάδου, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο υπέροχο άθλημα της υδατοσφαίρισης. 

Με μόλις τους 7 από τους προαναφερθέν να έχουν προηγούμενη εμπειρία, οι μονομαχίες ήταν ιστορικές! 

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΟ Ναυπλίου που συγκροτεί τμήματα πόλο για τόσο μικρές ηλικίες (Baby Polo 5 έως 7 ετών και POLO ACADEMY 7 και άνω) και το αποτέλεσμα μας γέμισε χαμόγελα. 

Πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν και για το τμήμα των Προ Μίνι με τα παιδιά να δείχνουν ότι με τις καθημερινές προπονήσεις τους δυναμώνουν συνεχώς, παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλη ομάδα.

Ευχαριστούμε το ΝΟ Πατρών και τις προπονήτριες του κα. Γωγω Τσινιά και κα.Λια Μπαρτζελά, για την αποδοχή την πρόσκλησης μας και τη συνεργασία μας, ευχόμαστε σε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Ν.Ο. Ναυπλίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ