ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ναυπλίου - Τι συζήτησαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ
Στα πλαίσια των δράσεων για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον βουλευτή Αργολίδας, Ανδρέα Πουλά, τη Γραμματέα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας και μέλος της Κ.Π.Ε με τον Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, κ. Βασιλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου για τα οποία ο Διοικητής καταβάλει προσπάθειες επίλυσής τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μεγάλες αλλαγές που απαιτεί ο σχεδιασμός για το ΕΣΥ του μέλλοντος όπως παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη στην χθεσινή προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και είναι οι εξής:

1. Ανάπτυξη του τομέα της Δημόσιας Υγείας, ως ολοκληρωμένη δημόσια υπηρεσία, με ισχυρές δομές σε κάθε Περιφέρεια της χώρας.

2. Ενιαίο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας υπό δημόσια εποπτεία με την δημιουργία τοπικών δικτύων ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Με αναβαθμισμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην λειτουργία τους.

3. Σύγχρονα και λειτουργικά Δημόσια Νοσοκομεία με αξιοκρατική επιλογή Διοικητών, ιατρών και παραϊατρικού προσωπικού, με ολοκληρωμένους προϋπολογισμούς και αυτονομία στην λήψη λειτουργικών αποφάσεων.

4. Δημιουργία Σύγχρονων και καινοτόμων μονάδων περίθαλψης όπως Κέντρα Χρόνιων Παθήσεων, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, Δημόσια Κέντρα Αποκατάστασης.

5. Αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ. Κάλυψη των πραγματικών κενών του ΕΣΥ με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό παραϊατρικό προσωπικό, με διαφανείς διαδικασίες.

6. Ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας.

7. Δραστική μείωση του ποσοστού συμμετοχής στην αγορά φαρμάκων, για τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους, που πλήττει ιδιαίτερα η ακρίβεια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ