ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γ΄ Εθνική μπάσκετ: Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. | | |
Μπάσκετ πίνακας αποτελεσμάτων
Με 71 - 64 επικράτησε η  Ερμιονίδα, καθώς κέρδισε την ομάδα της Γαλήνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική, σημειώνοντας μάλιστα και την πρώτης της νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», δήλωσε ο προπονητής της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: "Προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά δυστυχώς στην επίθεση ήμασταν άστοχοι."

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ερμιονίδας

Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Σε έναν αγώνα όπου όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και την τεράστια ψυχολογική βοήθεια από τους φιλάθλους που για ακόμα μια φορά γέμισαν το κλειστό, είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. 

Ένα κλειστό ματς με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες που κυνήγησαν την νίκη έως το τελευταίο λεπτό. 

Η ομάδα μας είχε σχεδόν για όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα και έφτασε τη διαφορά έως και τους 13 πόντους στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν εγκατέλειψαν και προσπάθησαν να επανέλθουν. 

Οι αθλητές μας όμως με την άψογη καθοδήγηση του προπονητή μας Άκη Καλαϊτζάκη δεν έδωσαν περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα πάρει τη νίκη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τους φιλάθλους μας που γέμισαν για μια ακόμα φορά το κλειστό και με τις φωνές τους έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόντουσαν οι παίκτες μας.

Δεκάλεπτα αγώνα: 21-14, 39-30 (ημ.), 58-47, 71-64.
Διαιτητές: Δημουλάς, Βαγγάλης.

Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Άκης Καλαϊτζάκης): Ευστρατίου Π. 2, Τσακίρης Δ. 13, Χονδρόπουλος Στ. 15 (3), Κατσάβελας Ηλ. 1, Πουλής Αν. 10 (2), Ιωάννου Φ. 12 (2), Μπινιάρης Γ. 15, Κοντογιάννης Γ. 3, Λούζης Ρ , Σκούρτης Π, Πουλής Γ., Καλογιάννης Δ.

ΑΟ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΓΑΛΗΝΗ» (Κώστας Γιαννόπουλος): Βεργανελάκης 4, Κανελλάκης 3, Εφόπουλος 6 (2), Παπαβασιλόπουλος 11, Σπύρου 3 (1), Κουμανιώτης 6 (2), Καραγιάννης 2, Λαμπρόπουλος 6, Πίκιος 10 (2), Κάλλης 13(2), Παπαθανασόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ