ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Στο Ναύπλιο ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Το Ελληνο-Βρετανικό Συμπόσιο φέτος επέστρεψε στο Ναύπλιο απ΄όπου ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017.
Το Ελληνο-Βρετανικό Συμπόσιο που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου, ξεκίνησε τις εργασίες του από την αίθουσα του βουλευτικού και συνεχίζεται στο ξενοδοχείο Αμαλία.
Το θέμα που απασχολεί το φετινό συμπόσιο είναι η "Ενίσχυση των Δεσμών: Εκπαίδευση και Πολιτισμός".
Στην έναρξη των εργασιών παρευρέθηκε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Πρέσβης της Βρετανίας Μάθιου Λοτζ.
Νωρίτερα στο βουλευτικό όπου έγιναν οι χαιρετισμοί από τους επισήμους, εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας επέδωσε αναμνηστικό δώρο στον πρέσβη της Βρετανίας κ. Μάθιου Λοτζ.
Το Συμπόσιο είναι ένα διμερές φόρουμ - μια πρωτοβουλία υπό την καθοδήγηση μιας Συντονιστικής Επιτροπής, σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Βρετανικού Συμβουλίου. 
Το Συμπόσιο συγκεντρώνει ηγέτες στον τομέα της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του ακαδημαϊκού χώρου, των μέσων ενημέρωσης και του πολιτισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα για να συζητήσουν τρέχοντα παγκόσμια, περιφερειακά και διμερή θέματα και τάσεις, να αναπτύξει και εμβαθύνει στους δεσμούς αλλά  και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν και οι δύο χώρες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ