ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Βαθιά συγκίνηση στην εξόδιο ακολουθία του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη - Στο Άργος η ταφή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | | |
Κηδεία
Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης εψάλη σήμερα η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη στην Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου όπου και λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια ως εφημέριος με σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη.

Στο ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ παρευρέθηκαν , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κκ Παντελεήμων, ο Ηγούμενος της ΙΜ Πεντέλης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών , ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης και πλήθος πιστών που με συγκίνηση μιλούσαν για τον Μακαριστό Ιερέα.

Αμέσως μετά το φέρετρο με το σκήνωμα του Μακαριστού Ιερέως μεταφέρθηκε στο Άργος όπου και θα πραγματοποιηθεί η Ταφή, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 2:30μ.μ.

Ανάστατοι είναι η οικογένεια και οι συγγενείς του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη μετά την έκδοση του πορίσματος που μιλά για αυτοκτονία ενώ πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφέρουν πως ο Ιερέας είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε δανειστεί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ