ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια στην έκθεση "Πελοπόννησος Expo 2022" στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 μ.μ. | | |
Νίκας Παναγιώτης
Σε σύσκεψη για τουριστικά θέματα προήδρευσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκε μεταξύ άλλων η καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας στην Εκθεση “Πελοπόννησος Expo 2022”, η οποία φέτος θα λάβει χώρα στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Αργους – Μυκηνών, από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 20 του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω έκθεση, την οποίαν διοργανώνουν τα Επιμελητήρια ολόκληρης της Πελοποννήσου – Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας-, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, ενώ στηρίζει την διοργάνωση με 50.000 ευρώ.

Ακόμα, στη σύσκεψη συζητήθηκε η επόμενη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς παραμένει έντονο το ενδιαφέρον για διαδρομές στην βόρεια Πελοπόννησο.

Οπως έγινε γνωστό δε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει σχετική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία θα θέσει το διεκδικητιό πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την διετία 2023 – 24.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ