ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο από την Σχολική Κοινότητα του 2ου Λυκείου προς το 3ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 μ.μ. | | |
Αγιασμός
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του 2ου ΓΕ.Λ Άργους ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου ΓΕ.Λ Άργους για την ευγενική πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών Γ’ Λυκείου του σχολείου μας, να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση- αφιέρωμα: «1922-2022: Ο αντίκτυπος ενός ξεριζωμένου Ελληνισμού».

Ευχαριστούμε, επίσης, τους εγκρίτους ομιλητές-παρουσιαστές της εκδήλωσης, οι οποίοι προσέγγισαν το θέμα των προσφύγων του Μικρασιατικού Ελληνισμού από πολιτικής, κοινωνιολογικής και πολιτιστικής πλευράς. Επιπρόσθετα, η μεταφορά βιωματικών καταγραφών, αποτέλεσε για τους μαθητές μας αφορμή προβληματισμού και κριτικής προσέγγισης ενός κεφαλαίου της ιστορίας, που διδάσκονται στην κατεύθυνση την οποία έχουν επιλέξει.

Ευχόμαστε ανάλογες εκδηλώσεις να ακολουθήσουν και στο μέλλον, ώστε όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως η ιστορία δεν διδάσκεται μόνο, αλλά μαθαίνεται μέσω ανάλογων δράσεων, και πως οφείλουμε -ως Έλληνες- να γνωρίζουμε τις συνθήκες διαμόρφωσης της πολιτισμικής μας φυσιογνωμίας. 

Τέλος, θα επιθυμούσαμε τέτοιες χειρονομίες να αποτελέσουν αφορμή για περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων των σχολικών κοινοτήτων μας και αφορμή έναρξης αγαστής συνεργασίας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.

Η Σχολική Κοινότητα του 2ου ΓΕ.Λ Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ