ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Τα Μέσα Ενημέρωσης Πελοποννήσου δίνουν δυναμικό παρόν στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | | |
NEWS MEDIA
Τα Μέσα Ενημέρωσης Πελοποννήσου δίνουν δυναμικό παρόν στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα»

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, πιστά στο καθήκον τους για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε τοπικό, πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, συμμετέχουν στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022».

Με ιστορία ετών, παράδοση και αντικειμενική ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών της Πελοποννήσου, ο τοπικός Τύπος, με την πάροδο του χρόνου, επιδεικνύει πρόοδο και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς: ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό, ψηφιακά μέσα, εξωστρέφεια, συμμετοχή σε τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά και websites θα έχουν τα δικά τους περίπτερα στην Έκθεση με σκοπό να διαδράσουν με επιχειρηματίες, εκθέτες και καταναλωτές. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου και να συνομιλήσει μαζί τους μέσω ενός γόνιμου διαλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Πελοποννήσου αποτελούν σημαντικό κομμάτι του πελοποννησιακού επιχειρείν, προσφέροντας θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ελάτε να γνωρίσετε τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που εργάζονται καθημερινά για την αποτελεσματική ενημέρωση και ψυχαγωγία μας πάντα με κύρος, συνέπεια και δεοντολογία!

Η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2022, στο Κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ