ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

2οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Αθλητικές
Οι 2οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου είναι γεγονός με τη θερμή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας, όπως κάνουν με συνέπεια εδώ και χρόνια, βοηθούν με κάθε τρόπο στην προαγωγή του αθλητισμού και ειδικότερα τις διοργανώσεις που συμμετέχουν παιδιά!

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ με την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου διοργανώνουν τους 2ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 από τις 12.00 μέχρι τις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι συμμετοχές στους αγώνες έφτασαν τα 500 παιδιά ηλικιών έως 15 ετών (Νήπια, Δημοτικού και Γυμνασίου), από πολλά αθλητικά σωματεία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η διοργάνωση ξεκινάει στις 12.00 με την παρέλαση των ομάδων και το χειροκρότημα των θεατών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις κοριτσιών και αγοριών στα εξής αγωνίσματα:

Άλμα εις μήκος.

Ρίψεις, με σφαίρα και μπαλάκι.

Δρόμους, στις αποστάσεις 30μ. 50 μ. 80μ. 150μ. 600μ. 1200μ. και σκυταλοδρομία 4 Χ 200μ. (μεικτή)

Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες έχουν σκοπό να δώσουν στα παιδιά της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου την δυνατότητα να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο οργάνωσης και να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις. 

Επιπλέον, οι Αγώνες αποτελούν μεγάλη ευκαιρία σε μικρά παιδιά που τώρα μαθαίνουν το στίβο, να συμμετέχουν σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με βάση την άμιλλα και το ευγενές αθλητικό πνεύμα. Η διοργάνωση προσφέρει οφέλη και την πόλη της Καλαμάτας, μιας και περίπου 1.000 επισκέπτες θα έρθουν το Σάββατο για αρκετές ώρες.

Οι Αγώνες στοχεύουν να επαναλαμβάνονται ανά τακτικά διαστήματα σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου. Θυμίζουμε ότι οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες είχαν διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου του 2020 στην Καλαμάτα, και είχαν μεγάλη επιτυχία, εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

Ευελπιστούμε το κοινό της Καλαμάτας να αγκαλιάσει τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών και αθλητριών και τους προσκαλούμε όλους να έρθουν στο στάδιο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με εκτίμηση
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ