ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Ερμιονίδας: Ένας κοσμοπολίτης δήμος στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της HELEXPO ΔΕΘ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Γεωργόπουλος, Γκερέκου, Ζαχαράκη
Ένας κοσμοπολίτης δήμος, ο δήμος Ερμιονίδας, όμορφος και ελκυστικός, προσελκύει εκτός από πολυάριθμους επισκέπτες και μεγάλα, ξένα, ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, αυτή τη στιγμή άνω του 1ος δις ευρώ, γεγονός που τον καθιστά από μαγικής ομορφιάς τόπο, σε ταχύτατα αναπτυσσόμενο.


Ο δήμος Ερμιονίδας, προσβάσιμος από στεριά και θάλασσα, ένας νησιωτικός δήμος με άπειρες ομορφιές, δέχεται τους επισκέπτες του και προσφέρει, πέρα από τη φυσική ομορφιά των δαντελωτών ακρογιαλιών του και σπουδαίες εμπειρίες.

…Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στον τόπο μας, στην Ερμιονίδα μας, προσκαλεί τους επισκέπτες ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, με την ευκαιρία της συμμετοχής του δήμου στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της HELEXPO ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, με το Περίπτερο της ΠΕΔ Πελοποννήσου .

Σε έναν τόπο που στοχεύει στην αύξηση της επισκεψιμότητας, καθώς ενισχύει διαρκώς το ήδη δυναμικό τουριστικό του προϊόν, με σημαντικές δράσεις, αλλά και με υψηλού επιπέδου επενδύσεις που της δίνουν επάξια τη θέση της ανερχόμενης Ελληνικής ριβιέρας.

Πέραν της δημοτικής αλλά και της επενδυτικής δυναμικής, ο δήμος Ερμιονίδας ζητά και από την πολιτεία δράσεις και συμπράξεις για ένα ισχυρό BRAND NAME ERMIONIDA!

Το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, δεδομένο και υπάρχουν ενεργά projects, που εξελίσσονται ταχύτατα. Ένα από αυτά είναι το έργο Koilada Hills,

το οποίο κατασκευάζεται στην Κοιλάδα. Πρόκειται για την ανάπτυξη του πρώτου γηπέδου

γκολφ στη χώρα που φέρει την υπογραφή του Jack Nicklaus, πολυτελών παραθεριστικών

κατοικιών, Beach Club και ενός σύγχρονου Golf Club που θα εξυπηρετεί τα μέλη του και

τους ιδιοκτήτες των κατοικιών.

Επίσης, το πολυαναμενόμενο Καταφύγιο Τουριστικών σκαφών στο κοσμοπολίτικο

Πορτοχέλι. Η Marina Porto Heli αποτελεί τον ιδανικό προορισμό

σκαφών αναψυχής, λόγω της ασφαλούς θέσης της εντός του όρμου Πορτοχελίου για κάθε

σκάφος που καταπλέει στον Αργολικό Κόλπο. Η Marina Portoheli αποτελεί έναν ζωντανό

οργανισμό, που καλείται να προσφέρει υπηρεσίες τόσο στους θερινούς επισκέπτες όσο και

στην τοπική κοινωνία καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, με παροχή υπηρεσιών υψηλής

ποιότητας και απόλυτο σεβασμό προς το Αργολικό Περιβάλλον.

Η ίδια εταιρία, αναμένεται να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς το έργο της Μαρίνας,

στην πανέμορφη και γραφική Ερμιόνη του Δήμου Ερμιονίδας, το οποίο θα

αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό πόλο έλξης σκαφών αναψυχής και επισκεπτών.

Επιπρόσθετα, σοβαρές επενδύσεις, που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής,

πραγματοποιούνται στην θέση Πετροθάλασσα του Δήμου Ερμιονίδας, στα ξενοδοχεία

ERMIONI CLUB και COSTA PERLA.

Τα τελευταία χρόνια η Ερμιονίδα γίνεται κέντρο συνάντησης των

απανταχού jet setters, αφού εδώ βρίσκεται ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του πλανήτη,

το Amanzoe, το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε αγαπημένο τόπο διακοπών δισεκατομμυριούχων, κορυφαίων ονομάτων της showbiz, σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου

και διάσημων top models.

Ο δήμος Ερμιονίδας επιθυμεί και στοχεύει στην αξιοποίηση και των άλλων εγκαταλειμμένων ξενοδοχείων της περιοχής, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την φιλοξενία περισσότερων επισκεπτών.

Στην κοσμοπολίτικη Ερμιονίδα, ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες βιωματικές εμπειρίες, ξεχωριστή θέση έχουν και ο αρχαιολογικός, ο θαλάσσιος, ο καταδυτικός, ο περιπατητικός, ο θρησκευτικός και ο γαμήλιος τουρισμός.

Διαθέτει πολλές και όμορφες γαλαζοπράσινες παραλίες για κολύμπι, μοναδικά τοπία, σπουδαία αξιοθέατα, νυχτερινή κοσμοπολίτικη ζωή, αποδράσεις στις Σπέτσες, την Ύδρα και άλλους, μοναδικούς προορισμούς, ανάμεσά τους το σπήλαιο Φραγχθί, ένα από τα σπουδαιότερα σπήλαια της Ευρώπης, τους γραφικούς ταρσανάδες, σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, υπεραιωνόβιες ελιές, μαγικούς ροδώνες της ποικιλίας ροδιού Ερμιόνης.

Οικοδεσπότες της συμμετοχής του δήμου Ερμιονίδας στην φετινή PHILOXENIA και συνομιλητές με θεσμικούς και πολιτικούς παράγοντες, εμπορικούς επισκέπτες κυρίως από το Εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα, καθώς και των απλών επισκεπτών, είναι ο δήμαρχος Ιωάννης Γεωργόπουλος, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λιούμη Γιαννικοπούλου, ο αντιπρόεδρος επιτροπής Τουρισμού του δήμου Αριστείδης Μπίμπας και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μιχάλης Τριγκάκης .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ