ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία ξεκίνησε το διήμερο αφιέρωμα στον Μικρασιατικό ξεριζωμό από το 3ο ΓΕΛ Άργους και το Λύκειο των Ελληνίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 π.μ. | | |
Μικρά Ασία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» το πρώτο μέρος της εκδήλωσης «1922-2022: Ο αντίκτυπος ενός ξεριζωμένου Ελληνισμού» που διοργάνωσαν το 3ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ και το Λύκειο των Ελληνίδων, Παράρτημα Άργους.
Οι εξαίρετοι ομιλητές: Βίκυ Φλέσσα, Θανάσης Χρήστου, Γιώργος Καραμπελιάς, Ιωάννης Χαβιαρλής κι ο συντονιστής, Γεώργιος Τασιάς, συνέβαλλαν στη δημιουργία μιας ημερίδας υψηλών προδιαγραφών. Η πλαισίωση της εκδήλωσης με τον Βυζαντινό Χορό "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους“, τη χορωδία, την ορχήστρα και το χορευτικό τμήμα του ΛΕΑΡ δημιούργησε ενθουσιασμό στους θεατές.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός , ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο πρόδρος Μέριμνας και Αθλητισμού Νίκος Δελής, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη της Παιδικής και Νεανικής Βιβλιοθήκης Πέννυ Μπρούσαλη- Καχριμάνη,ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, η πολιτευτής κ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ Πέτρου π. Γεώργιος Σελλής και άλλοι ιερείς καθώς εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολύς κόσμος.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου, η προσήλωση στους ομιλητές, δικαίωσαν τις προσπάθειες της οργανωτικής Επιτροπής : Νικολέττας Ματσιμάνη, Σιδέρη Χριστίνας, Στέλλας Σταματάκη, Γιώργου Τασιά και ΔΣ του ΛΕΑΡ
Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία της ΚΕΔΑΜ

Και συνεχίζεται τη Δευτέρα !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ