ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

50.000€ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2022” που θα γίνει στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | |
PELOPONNESE
Σε σύσκεψη για τουριστικά θέματα προήδρευσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Η σύσκεψη, παρουσία αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών και στελεχών της διαχειριστικής αρχής -όπως επίσης των αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού και Πολιτισμού Αννας Καλογεροπούλου και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου- αφορούσε τις εξελίξεις στο DMS και σε ζητήματα του θεματικού τουρισμού τα οποία χειρίζεται η “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Στο πλαίσιο της συζήτησης λήφθηκαν οι αναγκαίες αποφάσεις ώστε στον συντομότερο δυνατό χρόνο -και πάντως μέχρι το τέλος του φετινού έτους- να έχουν τελειώσει τα εν λόγω ζητήματα ως προς το ουσιαστικό, αλλά και ως προς το γραφειοκρατικό τους μέρος.

Συζητήθηκε σήμερα επίσης, μεταξύ άλλων, η παρουσία της Περιφέρειας στην Εκθεση “Πελοπόννησος Expo 2022”, η οποία φέτος θα λάβει χώρα στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Αργους – Μυκηνών, από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω έκθεση, την οποίαν διοργανώνουν τα Επιμελητήρια ολόκληρης της Πελοποννήσου – Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας-, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, ενώ στηρίζει την διοργάνωση με 50.000 ευρώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ