ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη τύπου στο Ναύπλιο για τις εκδηλώσεις του "7ου Παλαμηδείου Άθλου" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:32:00 μ.μ. | |
Μαντζούνης, Κωστούρος, Πολύδωρας
Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, το Σάββατο 26/11/2022 σε αίθουσα του Πολυχώρου ΦΟΥΓΑΡΟΥ.
Ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης Ευάγγελος Παπαποστόλου, η Δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρεριας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρας,  παρουσίασαν όλες τις εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου 2022 που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 26/11 και την Κυριακή 27/11/22.
Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των Αγωνιστικών λεπτομερειών και Συμμετοχών της διοργάνωσης και η ανακοίνωση των Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την Κυριακή 27/11/22 που προβλέπουν καθολική – τμηματική απαγόρευση Κυκλοφορίας από τις 07:45 έως τις 13:00:

- 25ης Μαρτίου
- Κύπρου
- Λεωφόρος Ασκληπιού
- Σιδηράς Μεραρχίας
- Βασιλέως Παύλου
- Ναυπλίου-Ν. Κίου ( έως Περιφέρεια)
- Πολυζωίδη
Την συνεντευξη τύπου παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Χρήστος Ζέρβας, η Αντιδήμαρχοςε Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, η Πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου Ελβίρα Τσιτουρίδη, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Γιώργος Χατζόπουλος, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά κα.
Κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου τιμήθηκαν, ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύδωρος Βασίλειος και ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σίδερης Δημήτρης στα πλαίσια της ανάδειξης της συνεργασίας με την Ο.Ε. για την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Κοινότητας στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του Ναυπλίου στα πλαίσια της Φυσικής Αγωγής του Αθλητισμού και της δια βίου άσκησης και ο Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας στον οποίο είναι αφιερωμένη η διοργάνωση στα πλαίσια της συμπερίληψης και στις ίσες ευκαιρίες σε όλους.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνεντευξη τύπου:  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ