ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Δημοτική χορωδία Επιδαύρου
Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας Θεοδόση Αντωνιάδη. Στο πιάνο μας συνόδευσε η Ελένη Μπέλεση.

Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο έχουν λάβει μέρος κορυφαίες χορωδίες από πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, οργανώνεται από το 2015 στο Ναύπλιο, από τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και την εταιρεία ARTIVA και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, ενώ υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Το 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA πραγματοποιήθηκε από 10-13/11/2022 και συμμετείχαν 24 χορωδίες από όλη την Ελλάδα.

Την Παρασκευή, έλαβαν μέρος:

· Το Φωνητικό Σύνολο “Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι”.

· Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου.

· Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας Κύπρου.

· Η Χορωδία Τρίπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο κ. Σταύρος Μπερής, Διευθυντής της χορωδίας του Δήμου Αθηναίων και ο κ. Άκης Ιωάννου, Πολιτιστικός εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας, οι οποίοι προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές και απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Θεοδόσης Αντωνιάδης στο χαιρετισμό του: “……. Η χορωδία στην πολυφωνική της μορφή αποτελεί την πιο υψηλή ομαδική φωνητική λειτουργία. Οι καλές χορωδιακές πράξεις, δημιουργούνται μόνο από καλές δημιουργικές προσπάθειες”.

Ο Πρόεδρος


Βασίλης Κων. Μελάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ