ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Στην ακριτική Ρω και στο Καστελόριζο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | |
Περιφερειάρχες
Συμβολική επίσκεψη στη νησίδα της Ρω και στο Καστελόριζο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Από τη Ρόδο, μετά τη λήξη του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΠΕ, οχτώ Περιφερειάρχες μετέβησαν στο νησί της Ρω και ακολούθως στο Καστελόριζο, με στόχο να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης όλων των Περιφερειών της χώρας στην ακριτική Ελλάδα.

Στην αντιπροσωπεία, εκτός του κ. Τζιτζικώστα συμμετείχαν οι Περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, Αττικής Γιώργος Πατούλης, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στη Ρω οι Περιφερειάρχες κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω, Δέσποινας Αχλαδιώτη (1890 - 1982), η οποία επί δεκαετίες ζούσε μόνη της στο νησί σηκώνοντας καθημερινά την ελληνική σημαία. Επίσης,συναντήθηκαν με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στο ακριτικό νησί και τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στην πατρίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ