ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ο Γ. Ανδριανός για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Κατάθεση στεφάνου
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός εκπροσώπησε σήμερα τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε σήμερα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων σε μια συγκυρία που η σημασία τους για τη διασφάλιση της εθνικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας είναι σε όλους φανερή και αδιαμφισβήτητη.

Χάρη στο ακατάβλητο ηθικό των στελεχών και των κληρωτών των ενόπλων μας δυνάμεων, αλλά και χάρη στο στιβαρό πρόγραμμα ουσιαστικής αναβάθμισης του οπλοστασίου μέσα από το υστέρημα του ελληνικού λαού και την ενίσχυση των διεθνών μας συμμαχιών, η Ελλάδα μπορεί σήμερα να απαντά δυναμικά σε κάθε επιβουλέα που αμφισβητεί τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα.
Η Ελλάδα, σταθερός παράγοντας ειρήνης, δημοκρατίας και δικαιοσύνης στην ευρύτερη περιοχή, για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση και την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί τις αρχές και τις αξίες που γεννήθηκαν σ’ αυτόν τον τόπο για να φωτίσουν ολόκληρο τον πλανήτη έναντι στον οποιονδήποτε εκφραστή του αυταρχισμού με αυτοκρατορικά όνειρα.

Στους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων μας δυνάμεων εκφράζουμε σήμερα την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μας και επαναβεβαιώσουμε την αποφασιστικότητά μας να πράξουμε ως κοινωνία οτιδήποτε χρειάζεται για να ενισχύσουμε ουσιαστικά την ιερή τους αποστολή».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ