ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Σύλλογοι της Δ.Ε. Ασίνης για την μετεγκατάσταση πυρηνελαιουργείου: Ανήθικο πάνω στις ζωές τόσων δημοτών να παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. | |
Κάπνα
Εμείς οι σύλλογοι της Δ.Ε. Ασίνης, καταδικάζουμε και χαρακτηρίζουμε άκρως απαράδεκτο το γεγονός, οτι κάποιοι συνδημότες μας θέλοντας να ασκήσουν αντιπολίτευση ,όχι μόνο δείχνουν ασέβεια, αλλά, στήνουν εμπόδια και θέτουν σε κίνδυνο τον χρόνιο αγώνα που κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, τον τόπο, τις περιουσίες, τις επιχειρήσεις και κατά συνέπεια τη ζωή μας.

Είναι δικό μας χρέος να παρουσιάσουμε τα πραγματικά γεγονότα απέναντι σε αυτούς που είτε είναι ανενημέρωτοι είτε εσκεμμένα διαδίδουν ανακρίβειες.

Οι νομικές διαδικασίες που έχουμε, εδώ και χρόνια ακολουθήσει, για να μην πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ του πυρηνελαιουργείου "Ελαιουργίαι Αργοναυπλίας ΑΦ.Κουφάκη ΑΒΕ" στη θέση Άγιος Αντώνης του δήμου Ναυπλιέων, έχουν δυσβάσταχτο κόστος για τα ταμεία των συλλόγων μας, έτσι εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο Συμβούλιο Επικρατείας, στις 7/12/2022, όπου έχουμε κάνει παρέμβαση, αιτηθήκαμε απο κοινού οι σύλλογοι την οικονομική ενίσχυση της Δημοτικής αρχής, μιας και ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου που συντάσσεται με τη θέση μας υπάρχει ήδη.

Η πρόθεση της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του δήμαρχου Δημήτρη Κωστούρου,αρχικά ,ήταν να ορίσει ο δήμος τον δικηγόρο που μας εκπροσωπεί ώστε να είναι στην ομάδα εκπροσώπησης με τον δήμο Ναυπλιέων. 

Παρεμπιπτόντως ο Δήμος Ναυπλιέων παρίσταται με τον δικηγόρο του στην υπόθεση. Η αμέσως επόμενη λύση , η οποία είναι και αυτή απόλυτα ΔΙΑΦΑΝΗΣ είναι να καλυφθούν τα νομικά έξοδα , δίνοντας μας ανακούφιση, με επιχορηγήσεις που νόμιμα μπορούν να δοθούν στους συλλόγους.

Είναι άδικο να χαρακτηρίζει κάποιος ΣΠΑΤΑΛΗ δημοσίου χρήματος αυτή την κίνηση , όταν πρόκειται να στηρίξει χιλιάδες δημότες.

Είναι εντελώς ανήθικο πάνω στις ζωές τόσων δημοτών να παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια.

Συντονιστικό φορέων Δ.Δ. Ασίνης στον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση νέας μονάδας πυρηνελαιουργείου.

Το link συλλογής υπογραφών: secure.avaaz.org
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ