ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους απεργούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | |
Πορεία
Το ΔΣ του Συνδικάτου μας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους απεργούς του κλάδου μας στις βιομηχανίες και τους χώρους δουλειάς του νομού και όλης της Ελλάδας.

Απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους απεργούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους συνταξιούχους, στους βιοπαλαιστές επαγγελματίες και αγρότες που έδωσαν δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος. 

Η επιτυχία της απεργίας της 9ης Νοέμβρη και η μεγάλη συγκέντρωση αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα μας. 

Στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα της αποφασιστικότητας των εργαζομένων να κλιμακώσουν την πάλη τους και να αγωνιστούν οργανωμένα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. 

Να υπογραφεί Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και όρους εργασίας που θα εξασφαλίζουν σταθερή δουλειά, υγιεινή και ασφάλεια για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους. 

Να πάρει τώρα μέτρα η κυβέρνηση προστασίας του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος, με γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. 

Κατάργηση του ΦΠΑ και γενναία μείωση και πλαφόν στις τιμές στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης. 

Το Συνδικάτο μας από σήμερα θα μεταφέρει το μήνυμα ελπίδας και αγωνιστικής ανάτασης, το μήνυμα, ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, που στέλνει η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία και τη συγκέντρωση. 

Παράλληλα θα προχωρήσουμε σε πρωτοβουλίες για να οργανωθούν πολύπλευρες αγωνιστικές δράσεις που θα βάζουν στο προσκήνιο την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών. 

Συνεχίζουμε μαχητικά, αισιόδοξα καλώντας όλες και όλους τους συναδέλφους, που δεν έκαναν το βήμα σήμερα, που υπέκυψαν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και περήφανα να δώσουμε το δίκαιο αγώνα, συλλογικά και οργανωμένα, για εμάς, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας μέχρι την τελική νίκη μας. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ