ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Για το περιβάλλον και την ανακύκλωση μίλησε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στους μαθητές του Νηπιαγωγείου Κοιλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Με πολλή χαρά δέχτηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος την πρόσκληση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου Κοιλάδας προκειμένου να συζητήσουν για το Περιβάλλον, την Ανακύκλωση και την διαδικασία Καθαριότητας στον Δήμο μας.

Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Πιτσάς και ο προϊστάμενος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Βασίλης Πασσιαλής.

Απάντησαν σε πολλά ερωτήματα Τι είναι σκουπίδια; Που τα πετάμε; Που πάνε μετά; Τι είναι η Ανακύκλωση; Και πολλά πολλά ακόμα...
Ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε: "Οι μικροί μας φίλοι μας έδειξαν τις δικές τους χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά, μάλιστα είχαμε την τύχη να μας προσφέρουν και μια ως δώρο.

Στο τέλος, μοιράστηκαν τα ενημερωτικά φυλλάδια του Δήμου για την Ανακύκλωση και όλοι μαζί δώσαμε υπόσχεση να αγαπάμε και να φροντίζουμε το Περιβάλλον!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες και κυρίως στις Νηπιαγωγούς κα Γεωργία Κοφινά και Ιωάννα Γατσιοπούλου για την εξαιρετική δουλειά τους.

Είναι πολύ σημαντικό, απ' αυτήν την ηλικία, να αναπτύξουν τα παιδιά οικολογική συνείδηση, να ευαισθητοποιηθούν, να μάθουν να φροντίζουν το περιβάλλον σωστά και να κατανοήσουν πόσο απαραίτητη είναι η Ανακύκλωση στη ζωή μας!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ