ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο Ίλσι Κάλα επιστρέφει στην Ερμιονίδα μετά από δύο χρόνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | |
Ποδοφαιριστής
Τη φανέλα της Ερμιονίδας συμφώνησε να φορέσει μετά από δύο χρόνια ο Ίλσι Κάλα. Ο 21χρονος μέσος έχει αγωνιστεί αρκετές σεζόν στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην Κύπρο.

Μιλώντας στο ermionidafc.g, αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκινάει και την επιστροφή του στην Ερμιονίδα: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που φοράω ξανά τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Βρήκα εδώ γνωστά πρόσωπα και νιώθω όμορφα. Έχουμε μπροστά μια δύσκολη σεζόν με έναν όμιλο στη Γ’ Εθνική που έχει δυνατές ομάδες. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, και θα κοιτάξουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και ο κόσμος μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με τους προπονητές μας με στόχο να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, και θα τα δώσουμε… όλα, ώστε η ομάδα να έχει το πρόσωπο που της αρμόζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ίλσι Κάλα, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Ίλσι Κάλα γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2001. Έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας στο παρελθόν. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, στο βιογραφικό του έχει πολλά παιχνίδια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες της Κορωνίδας Κοιλάδας τη σεζόν 2014-15. Στη συνέχεια βρέθηκε και στον Ατρόμητο Κρανιδίου, σύλλογος που διαθέτει και αγωνιστικά τμήματα υποδομής, ενώ αγωνίστηκε ξανά στους μικρούς της Κορωνίδας.

Την περίοδο 2018-19, έχοντας καταγράψει ανοδική πορεία στα ποδοσφαιρικά του βήματα, ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕ Ερμιονίδας, βοηθώντας σημαντικά τον σύλλογο μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι έμεινε στην ομάδα μας και τη σεζόν 2019-20. Την επόμενη χρονιά 2020-21 φόρεσε τη φανέλα της Κορωνίδας Κοιλάδας, συνεχίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τη σεζόν 2021-22 ξεκίνησε στον Άγιο Ιερόθεο και στον σύλλογο του Περιστερίου έπαιξε για ένα εξάμηνο. Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άσσιας (γ’ κατηγορία), ομάδα στην οποία έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι.

Ίλσι Κάλα καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ