ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Δίκτυο Κοινωνικής δράσης "γεννήθηκε" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | |
ΧΈΡΙΑ
Στον Δήμο Άργους- Μυκηνών, μέσα στο κλίμα της κοινωνικής απάθειας, του ωχαδερφισμού και της κοινωνικής αποξένωσης, γεννήθηκε ένα Δίκτυο κοινωνικής Δράσης από πολίτες διαφόρων πολιτικών απόψεων και ιδεολογιών με πρωτεύοντα στόχο το σπάσιμο του ιντερνετικού εγκλωβισμού, την επαφή μεταξύ των πολιτών, την αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας μας πάνω σε ζητήματα εκφασισμού της, αντιμετώπισης της φτώχιας, της βίας απέναντι σε γυναίκες και παιδιά καθώς και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων.

Μετά από δύο πολύχρωμες ιδεολογικά συνεδριάσεις, χτες η συνέλευση των πολίτων κατέληξε στην ονομασία της ομάδας σε «Δίκτυο Κοινωνικής Δράσης» και τον ορισμό τετραμελούς επιτροπής για την προετοιμασία συνέλευσης προετοιμασίας εκδήλωσης για το Πολυτεχνείο. 

Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Άργους, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα και είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες που σέβονται τις πιο πάνω αρχές και επιδιώξεις. 

Οι συνελεύσεις επανακαθορίζουν την θεματολογία και τις επόμενες δράσεις. Κανένας εξ όσων συμμετέχουν, εφ` όσον διαφωνεί με μια δράση δεν είναι υποχρεωμένος να την στηρίξει.

Η Συντονιστική Επιτροπή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ