ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Αγώνες προετοιμασίας με τη Βουλιαγμένη για το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | | | |
Ν.Ο.Ν.
Πρόσκληση για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης έλαβαν οι Μίνι Παίδες (Κ13) και οι Προ Μίνι (Κ11) του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου. 

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή με χαρά καθώς μιλάμε για την καλύτερη ακαδημία υδατοσφαίρισης της χώρας με συνεχή παραγωγή αθλητών στην εθνική ομάδα.

Την Κυριακή που μας πέρασε 25 αθλητές βρέθηκαν στη Βουλιαγμένη και έδωσαν τέσσερα δυνατά φιλικά, ανταγωνιστικά, υψηλού επίπεδου. Ο προπονητής μας, Χρήστος Δημούλης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας, αρκετοί ήταν αυτοί που έπαιξαν για πρώτη φορά εκτός Ναυπλίου με την εμπειρία σίγουρα να μένει αξέχαστη!

Παράλληλα στο κενό των δύο αγώνων η αποστολή περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΝΟ Βουλιαγμένης, βλέποντας προπονήσεις από τα διάφορα υδάτινα σπορ που καλλιεργούνται στον Όμιλο αλλά και την επιβλητική τροπαιοθήκη του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ευχαριστούμε πολύ τον τεχνικό διευθυντή της Βουλιαγμένης κ. Αρτίν Ελμισιάν, τους προπονητές κ. Ανδρέα Κοντομίχαλο και κ. Βαγγέλη Λίτσα και την έφορο κα. Μαργαρίτα για την πρόσκληση, τα παιχνίδια και τη γενική φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους. Τους περιμένουμε πλέον στο πανέμορφο Ναύπλιο!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ