ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Εκπληκτικός ο Διομήδης Άργους συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | | |
Με νίκη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη η ομάδα από το Άργος, καθώς κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 20-26 όντας καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος ο Διομήδης ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, παίρνοντας πολύτιμες βοήθειες από τον Τσιγαρίδα, και ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, 2-5.

 Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε το ματς, με τον Γιώργο Ελευθεριάδη επιθετικά και τον Γκιγκόφ αμυντικά να ηγούνται, κάνοντας το 8-8.

 Ύστερα από εκείνο το σημείο, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ, με την ομάδα του Άργους να έχει ένα μικρό προβάδισμα, 10-11. 

Στα τελευταία λεπτά, ο “δικέφαλος του βορρά” δεν είχε καλή αμυντική συμπεριφορά, ο Διομήδης το εκμεταλλεύτηκε αυτό, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 11-14.

Στο δεύτερο μέρος, μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν εκείνος που πέτυχε πρώτος γκολ και να μπήκε δυναμικά στην επανάληψη, κάνοντας το 12-14, ωστόσο ο Διομήδης απάντησε με 0-3 σερί, γράφοντας το 12-17. Εμφανίζοντας νευρικότητα στο παιχνίδι του, χάνοντας παράλληλα πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, ο “δικέφαλος του βορρά” προσπάθησε να μειώσει, και έφτασε στο 16-18. 

Ο Διομήδης κρατούσε το προβάδισμα, 18-20, το οποίο επέκτεινε σε κομβικό σημείο, 18-22. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με το τελικό 20-26, να μην δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ