ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Εβδομάδα εκπαιδευτικών επισκέψεων για την Τουριστική Σχολή Άργους ΙΕΚ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | |
Σπουδαστές Λουτράκι
Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησαν όλες οι ειδικότητες της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Τουρισμού ( Άργος) του Α και Β έτους σπουδών την εβδομάδα που πέρασε. 
Συγκεκριμένα το Α έτος σπουδών επισκέφθηκε το βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα COSTA NAVARINO στο Ρωμανό Πύλου συνοδεία των εκπαιδευτικών-τριών όπου και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό ανθρωπίνου δυναμικού σε όλα τα τμήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της κάθε ειδικότητας και του αντικειμένου σπουδών της σχολής. 
Το Β ετος σπουδών επισκέφθηκε συνοδεία των καθηγητών -τριών το επίσης βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα CLUB HOTEL CAZINO LOUTRAKIOU όπου και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό στα διάφορα outlet και στους χώρους ενδιαφέροντος των τμημάτων και της σχολής μας. 

Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλους τους χώρους και στις 2 μονάδες και να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά και να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων ( απόφοιτοι της σχολής μας ) για τις ευκαιρίες εργασίας & ανέλιξης επαγγελματικής αλλά και πρακτικής άσκησης . 

Ευχαριστούμε θερμότατα τα στελέχη και της costa navarino αλλά και του club hotel casino για την άριστη και επωφελή ξενάγηση κυρίως για την ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν στους μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ