ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Χάρης Μάλλιος: "Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | | |
Χάρης Μάλλιος
Αποφασισμένοι, η κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, να αποτελέσει μια μικρή παρένθεση είναι οι Λύκοι του Διομήδη Άργους.

Έχουν μπροστά τους μια σειρά απαιτητικών αγώνων, αρχής γενομένης αύριο Σάββατο 5/11 στις 16.00, στο κλειστό της Ν.Κίου, με την Πυλαία. Αύριο θα έχουν όλους μας στο πλευρό τους. 

Θα σταθούμε δίπλα τους να τους ενθαρρύνουμε και να τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται για να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. 

Η παρουσία μας στις κερκίδες τους δίνει δύναμη και αυτό περιμένουν και αύριο, όπως μας τόνισε και ο αρχηγός μας Χάρης Μάλλιος στις δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας αύριο ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Πυλαία, μια ομάδα που επιδεικνύει σταθερότητα και παρουσιάζει μια πολύ δυνατή και σκληρή άμυνα. Προερχόμαστε από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό στον οποίο δεν κάναμε καλή εμφάνιση. μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν ήμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, μιας και έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας.

Είδαμε τα λάθη μας και όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

 Αύριο με τον κόσμο μας πλάι μας, που έχει δείξει από την αρχή ότι μας στηρίζει και πιστεύει σε εμάς, πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη ώστε να κοιτάξουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία και ανεβασμένη ψυχολογία. 

Αυτοί είναι η δύναμη μας, τους περιμένουμε αύριο να γεμίσουν τις κερκίδες και να δώσουμε πλάι πλάι έναν ακόμα αγώνα.

Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι!!!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ