ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Την Τετάρτη απεργούμε και διαδηλώνουμε ενάντια στην ακρίβεια

Απεργία
Την Τέταρτη 9 Νοέμβρη, μέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας καλούμε τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους-καταναλωτές, σωματεία και φορείς σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση!

ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ!

Την ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και διαδηλώνουμε ενάντια στην ακρίβεια, διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς των εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων με υπογραφή κλαδικής σύμβασης και φωνάζουμε «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ».

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα, με τα καλάθια του νοικοκυριού - ντροπής, με voucher και pass, με τα επιδόματα-κοροϊδία των επιχειρηματικών ομίλων, με τις εργασιακές σχέσεις-γαλέρα.

Οι περισσότεροι συνάδελφοι στον κλάδο, δουλεύουμε στους χώρους αγοράς τροφίμων και στις αποθήκες τους και δυσκολευόμαστε να αγοράσουμε τρόφιμα για τις οικογένειες μας, γιατί το πορτοφόλι αδειάζει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Με την ακρίβεια να καλπάζει, αδυνατούμε να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες.

Ενώ οι επιχειρηματίες των σούπερ μάρκετ, είδαν τους τελευταίους μήνες τα κέρδη τους να έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Ακόμα και το περιβόητο «καλάθι», στην πραγματικότητα είναι μία απόφαση της κυβέρνησης που οδηγεί στο να «φουσκώσουν» ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι κράτος και εργοδοσία από κοινού τσακίζουν τις ζωές μας για να εξασφαλίζουν κέρδη μια χούφτα παράσιτα.

Δεν μένουμε αμέτοχοι! Δεν αρκεί μόνο το σιχτίρισμα και η αγανάκτηση! Δυναμώνουμε τους αγώνες μας! Η μόνη δύναμη που έχουμε απέναντι τους είναι ο μαζικός συλλογικός αγώνας μέσα από το Σωματείο μας! Περνάμε στην αντεπίθεση!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΟΙ 10.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ