ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο τραγουδιστής και ηθοποιός με καταγωγή από το Ναύπλιο μπαίνει στην Γη της Ελιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | | |
Βαγγέλης Κακουριώτης
Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς . Νέα πρόσωπα θα δούμε να εισβάλλουν μέσα στο επόμενο διάστημα και θα φέρουν τεράστιες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Σε λίγες ημέρες θα δούμε στις οθόνες μας έναν τραγουδιστή που κάποτε μεσουρανούσε και "έκαιγε" πολλές καρδιές επί σκηνής με τα τραγούδια του και την εμφάνιση του.

Αυτός ο τραγουδιστής μπαίνει στην Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη, πρώην μέλος του συγκροτήματος "Boys and Noise" οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν διαλυθεί.

O 26χρονος τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την υποκριτική, θα υποδυθεί τον γιό του Δημοσθένη που μένει στον Πειραιά και διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του. Θα ταξιδέψει λοιπόν στην Μάνη για να βοηθήσει τον πατέρα του στην προεκλογική του εκστρατεία και θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αλλιώς ώς (Ευάγγελος, Μύρων) κατάγεται από την Αργολίδα και συγκεκριμένα το Ναύπλιο.  Γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1996 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι τραγουδιστής, Συνθέτης, Στιχουργός και Ηθοποιός. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Ξέρει να παίζει κιθάρα,ντραμς και τουμπερλέκι. Το πρώτο του τραγούδι το έγραψε στα Αγγλικά και σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο τίτλος ήταν ''The right man'',αλλά το πρώτο τραγούδι σε δικούς του στίχους και μουσική που κυκλοφόρησε είναι το «Να μ' αγαπάς».

Δήλωσε συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό της Amita Motion το 2013 και επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Άρη Μακρή και τον Jimmy Jian ( Δημήτρη Γιαννούλη) . Έκτοτε, οι τρείς τους δημιούργησαν το συγκρότημα Boys and Noise και ο Βαγγέλης αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τη νεολαία. Το 2016 το συγκρότημα διαλύθηκε και τότε ξεκίνησε να τραγουδάει μόνος του ως solo καριέρα. Το πρώτο του τραγούδι είχε τίτλο "Η δικιά μας αγάπη".Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία και έπειτα Υποκριτική.

Έχει διεξάγει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα κ.α.Το 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη και τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο YTON ( Αθήνα).Αξιοσημείωτη από αυτή τη συνεργασία είναι η κοινή τους ερμηνεία στο τραγούδι του Νίκου Βέρτη ''Si on n'aime qu'une fois/Η λέξη σ' αγαπώ''

Φωτογραφία: Instagram/vangelis_m_kakouriotis
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ