ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Αλλαγή τοποθεσίας του καταστήματος Celestino στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. | |
Celestino
Η ομάδα της Celestino ανακοινώνει την αλλαγή τοποθεσίας του μέχρι πρότινος καταστήματος στην περιοχή του Άργους. 

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο κατάστημα μετακόμισε τον Νοέμβριο στη διεύθυνση ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΟΥ 4, 21200. Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2751181070. Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας συνεχίζει να υποδέχεται το κοινό και να παρέχει εξέχουσας ποιότητας εξυπηρέτηση, όπως πραγματοποιούσε μέχρι σήμερα, στην παλαιότερη τοποθεσία που στεγαζόταν.

«Αλλάξαμε τοποθεσία, παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις ασυναγώνιστες τιμές!» δηλώνει ο υπεύθυνος B2B της Celestino, Ιωάννης Περίκος, σχετικά με τη νέα τοποθεσία του καταστήματος Celestino στο Άργος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3454 2222. Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ναυσικά Μπουρμά, n.bourma@celestino.gr

Η Celestino, με πολυετή παρουσία στο χώρο της μόδας, προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε της κίνησης, η εταιρεία έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό διατηρώντας και αυξάνοντας συνεχώς το πελατολόγιο της. Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης μέσα στα χρόνια, το 2021 αναδείχθηκε ως το #1 Ελληνικό fashion e-shop. Με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς την μοντέρνα και προσιτή εικόνα των high street fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ