ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. συμμετέχει στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo Αργολίδα 2022»

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου
Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO Αργολίδα 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στη Δαλαμανάρα (4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου).

Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε όλα τα μέλη μας και τα Διοικητικά τους Συμβούλια να επισκεφτούν το περίπτερό μας και να συμμετάσχουν δυναμικά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο που ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων, προωθώντας την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τη συνεργασία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει αδιάλειπτα με διάφορες ενέργειες, παραστάσεις και πρωτοβουλίες να προασπίζεται τα συμφέροντα των Μελών της.

Με τιμή

Γεώργιος Βαγενάς
Πρόεδρος Ο.Ε.ΕΣ.Π.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ