ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ναύπλιο: "Οι καλοί και οι κακοί πειρατές" στο FOUGARΟ ARTCENTER!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | | |
Αντώνης Παπαθεοδούλου
Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 στις 6 μμ, το εργαστήρι Δημιουργικής Αφήγησης της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και η λέσχη φιλαναγνωσίας του 2ου Δημ. Σχολείου Ναυπλίου σας προσκαλούν να γνωρίσετε το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και τους καλούς και κακούς πειρατές του, σε εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή! 

Οι πειρατολόγοι και οι πειρατομελετητές στο βιβλίο αυτό μέσα θα βρούνε τι λένε οι καλοί και οι κακοί πειρατές αν τα καράβια τους συναντηθούνε! Ένα αστείο, παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο πειρατικό βιβλίο, για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε λογής "κακούς" ή απλώς να σκάσουμε στα γέλια!

Αντώνης Παπαθεοδούλου

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε κινούμενο σχέδιο και εργάζεται στη διαφήμιση. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά.
Βιβλία του έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω, το Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (IBBY), το Ειδικό Βραβείο Βιβλιοπωλών Public κ.ά. Το βιβλίο Ένα Τελευταίο Γράμμα που δημιούργησε με την Ίριδα Σαμαρτζή απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Compostela 2016. Πολλά βιβλία του έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες των White Ravens της Διεθνούς Παιδικής Βιβλιοθήκης του Μονάχου επί σειρά ετών. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, αγγλικά, σουηδικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γαλικικά, καταλανικά, κινεζικά, κορεατικά και ιαπωνικά, κι έχουν μεταφερθεί στο θέατρο και το κουκλοθέατρο.
Περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του στο www.antonispapatheodoulou.com.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 | 6 μμ

Σας περιμένουμε!

πληροφορίες:
27520 47380 | 27520 47315 | info@anthosfougaro.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ