ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Εργαστήριο για το εικαστικό project φωτισμού των beforelight στο "Φουγάρο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | |
beforelight
Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το FOUGARO ARTCENTER προσκάλεσε την ομάδα Beforelight να σχεδιάσει μια εικαστική εγκατάσταση με φως! Η ομάδα έχει σχεδιάσει τις πιο γνωστές light art παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο ανά την Ελλάδα, ενεργοποιώντας τη συμμετοχή του κοινού.

Με έμπνευση από την ιστορία του Φουγάρου στις αρχές του 20ού αιώνα και την προγενέστερη λειτουργία του εργοστασίου του ως κονσερβοποιίας, η εγκατάστασή τους αξιοποιεί και αναπτύσσει εικαστικά την ιδέα της συσκευασίας της κονσέρβας, με κεντρικό στοιχείο τον πειραματισμό με το φως.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΦΟΥΓΑΡΟ προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στο νέο έργο! Σε ένα 2ωρο εργαστήριο, οι Beforelight θα γνωριστούν με τους συμμετέχοντες και θα τους παρουσιάσουν την ιδέα πίσω από τη νέα φωτιστική τους εγκατάσταση, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν ως τώρα για αυτήν. Στη συνέχεια, θα κατασκευαστούν - με την καθοδήγηση μελών της ομάδας - κάποια φωτιστικά αντικείμενα, τα οποία τις επόμενες μέρες θα αποτελέσουν στοιχεία του νέου έργου στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου!

Δημιουργικό Εργαστήριο
με την ομάδα Beforelight
για 12+ ετών

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 | 12-2μμ
 
Ελεύθερη συμμετοχή
Απαραίτητη η κράτηση, λόγω περιορισμού θέσεων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ