ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

"Stop Motion, η μαγεία της εικόνας - Εργαστήριο για μαθητές, παρουσίαση για εκπαιδευτικούς" στα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | |
Stop Motion, η μαγεία της εικόνας
Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου θα γίνει από Πέμπτη ως και Κυριακή εργαστήριο Stop Motion με μαθητές των τάξεων Δ' ως Στ' του σχολείου μας. 

Οι μαθητές θα ζωντανέψουν μορφές από τον εμβληματικό πίνακα Guernica του Picasso και θα φτιάξουν το σενάριο και το σκηνικό ενός βίντεο κινούμενης εικόνας. Θα κάνουν τα γυρίσματα, την ηχοληψία και το μοντάζ του βίντεο.

Την Παρασκευή, 18/11/2022 και ώρα 6:30μ.μ. ο Γιάννης Αλεξάκης από την ομάδα AnimaPhile, που θα συντονίσει μαζί με την θεατρολόγο μας Αγλαία Τζόκα το εργαστήριο, θα παρουσιάσει την τεχνική, τα εργαλεία και τα στάδια ενός εργαστηρίου stop motion. 

Η παρουσίαση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική αυτή και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν την παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSko_sDgg66l-EVqGiGOH4BkX5XzKRR24T7enZndtP8sQ6XQ/viewform?usp=sf_link
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ