ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Εργαστήριο Stop Motion στα εκπαιδευτήρια Μαλτέζου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. | |
Εργαστήριο
 Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου την Παρασκευή, 2/12/2022 και ώρα 6:30μ.μ. ο Γιάννης Αλεξάκης από την ομάδα AnimaPhile θα παρουσιάσει την τεχνική, τα εργαλεία και τα στάδια ενός εργαστηρίου stop motion. 

Επίσης, θα ξεναγήσει το κοινό στο εργαστήριο stop motion, που θα έχει στηθεί εκείνες τις μέρες στο σχολείο μας.
Πιο συγκεκριμένα, στο σχολείο μας θα γίνει από Παρασκευή 2/12 ως και Κυριακή 4/12 εργαστήριο Stop Motion με μαθητές των τάξειων Δ’ ως Στ’ του σχολείου μας. 

Οι μαθητές θα ζωντανέψουν μορφές από τον εμβληματικό πίνακα Guernica του Picasso και θα φτιάξουν το σενάριο και το σκηνικό ενός βίντεο κινούμενης εικόνας. 

Θα κάνουν τα γυρίσματα, την ηχοληψία και το μοντάζ του βίντεο υπό την καθοδήγηση του κ. Αλεξάκη και της θεατρολόγου μας κας Αγλαϊας Τζόκα.

Η παρουσίαση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική αυτή, καθώς και το στήσιμο ενός τέτοιου εργαστηρίου. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν την παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο ως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSko_sDgg66l-EVqGiGOH4BkX5XzKRR24T7enZndtP8sQ6XQ/viewform?usp=sf_link

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ